Examine This Report on میوه عسل
Examine This Report on میوه عسل
Blog Article
اگر بخواهیم پاسخ این سوال را در یک کلمه خلاصه کنیم جواب آن بله است. افراد دیابتی هم میتوانند بسته به درجه قند خون خود و این که چقدر کنترل شده است از عسل استفاده کنند.
عسل هم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و هم میتواند فعالیت رادیکالهای آزاد را کنترل کند. ریفلاکس معده ممکن است تا حد زیادی به علت رادیکالهای آزادی باشد که به سلولهای دستگاه گوارش آسیب میرسانند و عسل میتواند از این امر جلوگیری کند.
عسل طبیعی با گذر زمان ممکن است کریستالیزه شود و دانه های کوچک یا بزرگی در آن شکل بگیرند.
چرا که بسته به این که پوست شما از چه نوعی است، نوع ماسک استفاده شده نیز متفاوت خواهد بود.
براساس منبع اصلی گیاهی که عسل از شهد آن ساخته شدهاست. مانند عسل عناب، عسل زرشک عسل گز، عسل آویشن، عسل گون، عسل بهار نارنج، عسل سدر، ولی به علت متنوع بودن گیاهان منطقه استقرار کندوها، عسلهای به دست آمده کمتر تکگلی بوده و بیشتر از چندین گیاه تولید میشوند.
سایر قندهای عسل عبارتند از: دی ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل های پروبیوتیک عمل می کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک میشوند که یکی از فرآوردههای فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.
عسل تقلبی ممکن است با افزودن مواد دیگر به آن، آلودگی باکتریایی، یا مشکلات سلامتی دیگر به شما وارد کند.
به طور کلی عسل تازه بیشترین میزان آنزیم و مواد موثرهی را دارد و هر چه زمان بگذرد میزان خواص عسل کاهش پیدا میکند.
همچنین، ترکیبات مغذی دیگر موجود در عسل می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.
عسل در اساطیر و ادیان نیز جایگاه خاصی داشت و به عنوان نمادی از شیرینی و خوشایندی در انسانیت شناخته می شد.
به طور کلی بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها تشکیل میدهند و مابقی آن را آب، ویتامینها، مواد معدنی و آنزیمها شامل میشود.
برخی از عسل ها ممکن است از یک منطقه خاص باشند website و با نام منطقه ای خاص شناخته شوند، مانند “عسل زراعی” یا “عسل کوهی”.
مقدار فراوان شکر معمولی را در آب حل میکنند و پس از اینکه شربت غلیظی به دست آمد، آن را حرارت میدهند و با افزودن مواد شیمیایی و رنگی حالتی شبیه به عسل را به آن میدهند.
۲.مضرات ناشی از مصرف زیاد: همانطور که گفتیم بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها یا همان کربوهیدارتها تشکیل میدهند.